Yoga Magazin 91-92

A fi sincer intr-un mod rodnic inseamna sa exploram universul interior pana in zona de rezonanta cu infinitul – pana acolo unde incepe sa ne devina clara lumina care palpita in noi. Atunci atingem adevarul adevarat, cel care ne incredinteaza ca suntem opere de arta care au fost create perfecte, insa au responsabilitatea si libertatea sa-si desavarseasca clipa de clipa puterea de a percepe aceasta perfectiune si Sursa ei. Sa-si sporeasca clipa de clipa sansa de a-si trai constiente aceasta perfectiune primordiala, eterna, inviolabila.
Desigur, ne exprimam prin actiunile noastre, prin atitudini si comportamente, iar acestea pot fi imbunatatite, slefuite, reprogramate. Acestea sunt tot opere de arta. Iar noi suntem fauritorii lor.
Cand ne asumam acest statut, cand muncim pentru a le transforma in capodopere, acul busolei este chiar sinceritatea care ne conduce pe drumul cel bun. Incepem chiar de acum.

Pentru comenzi:
http://www.luxsublima.ro/carti/yoga-magazin.html

echipa Yoga Magazin
mai 2017

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Yoga Magazin 89-90 Yoga Magazin 89-90

Ne-am innoit. Yoga Magazin traieste din plin o primavara colorata si trepidanta.Venim asadar la intalnire cu un format proaspat, informatii diverse si un numar dublu de pagini.Am ales sa intensificam investigatiile in domeniul traditiei yoga, dar si…

A cunoaște, a iubi A cunoaște, a iubi

„A cunoaște-nseamnă iarnă,A iubi e primăvară...A cunoaște. A iubi.Care-i drumul ce te-ndeamnă?“                              Lucian Blaga Epoci diferite sunt…

Glosar de termeni