Yoga Magazin 89-90

Ne-am innoit. Yoga Magazin traieste din plin o primavara colorata si trepidanta.
Venim asadar la intalnire cu un format proaspat, informatii diverse si un numar dublu de pagini.
Am ales sa intensificam investigatiile in domeniul traditiei yoga, dar si al stiintelor de frontiera. Puteti citi in paginile revistei despre riscurile si avantajele puterilor paranormale, despre meditatie ca o cale regala, despre forta oculta a tacerii si despre uluitoarea tehnologie Keshe. Sunt doar cateva dintre articolele de rezistenta din noua editie Yoga Magazin.
Iesim in intampinarea voastra si cu numeroase metode practice pentru armonizarea vietii si implinire interioara. Va stau la dispozitie mici indrumare pentru traiul sanatos – posturi yoga, tehnici de respiratie, de conectare cu natura, sfaturi de nutritie si ayurvedice.
Cum merg mana-n mana yogaterapia si medicina? Ce avem de facut cand alegem sa ne infruntam fricile si sa fim fericiti? Ce pasi ne sunt de trebuinta cand luam hotararea sa ne detoxifiem mental? Care este rolul planetei Saturn in evolutia noastra?
Aveti raspunsurile la o rasfoire distanta.
Bine v-am gasit in acest nou inceput. impreuna putem face ca primavara sa nu se mai sfarseasca.

Pentru comenzi:
http://www.luxsublima.ro/carte/yoga-magazin-numarul-89-90-mai-iunie-iulie.html

echipa Yoga Magazin
mai 2017

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
A cunoaște, a iubi A cunoaște, a iubi

„A cunoaște-nseamnă iarnă,A iubi e primăvară...A cunoaște. A iubi.Care-i drumul ce te-ndeamnă?“                              Lucian Blaga Epoci diferite sunt…

Vă chem la evoluție

Că a fost chiar revoluţie sau istoria post decembristă a avut motive întemeiate să îl coboare de pe soclul eroic, protestul din 1989 este unic. Unde şi când s-a mai scandat vreodată în plină stradă „Vom muri şi…

Glosar de termeni