Ce este continența amoroasă?

O soluție concretă pentru exploata­rea resurselor de energie care ne sunt necesare la serviciu, în sesiunea de examene, în diverse situaţii foarte solicitante. Energia sexuală este o forţă colosală. La cursurile şcolii de yoga MISA se învaţă şi exerciţii yoga prin care o parte din surplusul energiei sexuale este transformată în energii afective, mentale etc.

Cea mai sănătoasă și la îndemână metodă contraceptivă. Perfect naturală, continenţa amoroasă nu are însă nici un efect secundar. Studiile de ultimă oră sugerează că folosirea medicamentelor contraceptive duce la reprimarea sexualităţii, la apatie, scăderea fertilităţii şi alegerea greşită a partenerului se­xual. În mod obişnuit, cuplul nu poate determina adu­cerea pe lume a unui copil. De cele mai multe ori femeia nici nu ştie că este însărcinată. Sunt cazuri în care cei doi sunt nevoiţi să accepte copilul, pentru că pastilele contraceptive nu şi-au făcut efectul. Cuplul care dobândeşte controlul asupra energiei sexuale poate decide să facă dragoste în orice moment, fără stresul că femeia ar putea rămâne însărcinată, asumându-şi responsabilitatea de a concepe un copil atunci când stabilesc împreună momentul potrivit.

O modalitate extraordinară
prin care femeia este cu adevărat împlinită erotic, sufleteşte şi spiritual. În actul sexual obişnuit, de multe ori bărbatul ejaculează înainte ca femeia să atingă orgasmul. Prin continenţa amoroasă, bărbatul controlează ejacularea, iar iubita poate trăi orgasme în cascadă. Actul erotic nu mai este condiţio­nat de timp, orgasmele celor doi iubiţi sunt mai dese şi mai ample, fără să fie însoţite de pierderea energiei. Continenţa amoroasă într-o relaţie de cuplu este vehicolul care conduce  uşor de la comunicare la comuniune.

O idee cu priză la public.
Continenţa amoroasă a fost promovată de Gregorian Bivolaru cu mult înainte de Revoluţia din 1989, pe vremea când făcea yoga cu un grup restrâns de persoane. La cursurile MISA continenţa se­xuală este prezentată detaliat, cu argumente ştiinţifice şi metode precise care pot ajuta la realizarea unui control foarte bun al energiei erotice. Dar continenţa nu mai reprezintă o noutate pentru publicul românesc. Revista Cosmopolitan scrie pe înţelesul tuturor despre „Misterele sexului tantric - călătorie în Nirvana dragostei”. Unul dintre cei mai cunoscuţi sexologi ai momentului, Bebe Mihăescu, publică o pledoarie pentru continenţă: Cum să faci dragoste aproape perfect. Cartea a înregistrat un record absolut de vânzări în prima lună de la apariţie, semn că oamenii sunt din ce în ce mai interesaţi de continenţa sexuală.

O cale de desăvârșire
a cuplului, prin iubire şi autocontrol.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Energia sexuală Energia sexuală

Oamenii zilelor noastre îmbătrânesc înainte de vreme, risipind nechibzuit energia lor sexuală. Tradițiile spirituale consideră această energie a fi un veritabil elixir de viață lungă, dacă este utilizată în­tr-un…

Continenţa sexuală. Secretul magic al evoluției euforice, accelerate în doi - a celor care se adoră Continenţa sexuală. Secretul magic  al evoluției euforice, accelerate în doi - a celor care se adoră

Deşi pentru unii oameni continenţa sexuală pare ceva simplu şi banal, la un studiu atent şi adecvat se dovedeşte a fi un subiect complex şi chiar vast. Chiar dacă denumirea îi duce pe cei mai mulţi cu gândul la sex, este necesar…

Glosar de termeni