Click for more products.
No produts were found.
Blog archives
Latest Comments
No comments
Blog search

Experimentul secolului

Posted on5 Day ago by
Love0
Experimentul secolului

Multe voci s-au opus vehement. Dar pe 10 septembrie 2008, ora locală 9.32 (în România la 10.32), s-a lansat LHC – Large Hadron Collider. Cercetătorii de la CERN - Geneva, în cadrul căruia s-a construit LHC, consideră că vor găsi „particula lui Dumnezeu“. Sincronicităţile care au marcat începutul experimentului pun multe semne de întrebare. Conştient sau nu, cercetătorii sunt pe cale să descopere „voinţa lui Dumnezeu“.

 

Profesorul Higgs, de la Universitatea din Edinburgh, care a revoluţionat fizica modernă prin ipotezele lui, este convins că va reuşi. Pe baza ideilor sale s-a muncit susţinut vreme de paisprezece ani pentru a descifra misterele Universului. Se consideră că rezultatele cercetării sale vor schimba radical cunoaşterea umană despre natura intimă a materiei.

În cadrul experimentului, un flux de protoni vor fi propulsaţi printr-un tunel circular, până la o viteză apropiată de cea a luminii, moment în care se vor ciocni unii de alţii, fiind divizaţi în particulele care îi constituie, inclusiv, speră specialiştii, în particula care stă la baza Universului.

Demersul este relativ simplu şi poate să dezlege multe enigme. Dar nu a fost susţinut de opinia publică mai ales din cauza vehementelor atacuri ale unui chimist german – Otto Rossler. El afirmă că găurile negre rezultate în urma ciocnirii dintre protoni ar putea creşte necontrolat în aproximativ patru ani şi ar putea atrage Terra în ele.

Adevărat sau nu, psihoza creată în urma mediatizării experimentului a creat frică şi tensiune în rândul populaţiei.

 

Profeţia

Pe site-urile care se pronunţă contra experimentului, se fac referiri la un catren al lui Nostradamus care pare că atrage atenţia asupra unui grav fenomen posibil în zona oraşului Geneva:

„Toţi trebuie să părăsească Geneva.

Saturn se transformă din aur în fier,

Raza contrar pozitivă va extermina totul, vor fi semne în cer înainte de aceasta.“

Prin studirea hărţii astrologice a momentului de început (coordonatele oraşului Geneva sunt 44:24N, 6:09E, iar ora de pornire a experimentului oficial este 09.32, Time Zone: -1) se pot face o serie de corelaţii interesante. Momentul este caracterizat în primul rând de o serie de aglomerări planetare şi anume: conjuncţiile Saturn -  Soare, Mercur - Marte - Venus şi Jupiter - Lună.

În tradiţia alchimică, Soarele este asimilat cu aurul, iar planeta Marte cu fierul. Pe de altă parte, în ştiinţa numerologiei, Soarele are drept corespondenţă cifra 1, Saturn cifra 8, iar Marte cifra 9. Aşadar, conjuncţia Saturn – Soare ar însemna, din punct de vedere numerologic, 8+1=9, adică energia lui Marte (fier). Aşadar versetele „...Saturn (8) din aur (1) în fier (9) se va transforma...“ şi... „vor fi semne în cer înainte de aceasta...“ e posibil să vorbească despre transformarea energiei lui Saturn prin conjuncţia dată cu Soarele, de la „aur“ la „fierul“ indicat în plan subtil de interpretarea numerologică.

De asemenea „raza pozitivă“ ar putea face referire la materie şi „raza contrar pozitivă“ la antimaterie. Marte reprezintă energia masculină – yang, iar Venus este energia feminină – yin. Pe de altă parte, protonul este yang, masculin, iar antiprotonul este yin, feminin. Conjuncţia dintre cele două planete (Venus – Marte, antimaterie – materi, yin – yang) poate conduce la o stare de vid care la rândul ei poate fi orientată în sens ascendent sau descendent – în funcţie de tendinţa celor care operează cu ele. Altfel spus, energia urcă sau coboară, producând materializarea sau dematerializarea unor evenimente fizice.

 

Ce se ascunde în culise

Cele două planete, Venus – Marte, se află la rândul lor în conjuncţie cu planeta Mercur. În panteonul grec, planeta Mercur este asimilată lui Hermes, cel care face legătura între lumea zeilor şi oameni. Conjuncţia a două energii contrare care devin un „vid“, pot să „ajute“ planeta Mercur care face transferul de informaţii între lumea noastră şi un plan astral paralel.

Conform unor specialişti în fizică teoretică, o lume paralelă se poate deschide dacă există o breşă în continuumul spaţio-temporal cu o lungime de undă mai mică de 1 mm. Cel mai mare accelerator de până acum, FERMILAB din SUA, ajungea la o lungime de undă până la 1 mm. Abia în cadrul exprimentului LHC se va ajunge la o lungime de undă de 1/1000 de mm, deci suficient să acceseze alte dimensiuni paralele fizice, astrale, alte frecvenţe temporale. Ca urmare, energia care se acumulează în LHC poate deschide un vortex care să fie susţinut energetic din alte dimensiuni.

Tranzitarea legăturii care se naşte în LHC va fi posibilă entităţilor subtile care vor avea capacitatea de a se manifesta în voie în planul fizic. Pentru ca aceste entităţi să beneficieze de energie fizică, psihică şi mentală suficientă pentru materializarea lor este nevoie totuşi de un aport imens de energie, pentru fiecare plan subtil sau fizic.

Ceea ce s-a petrecut până la momentul „0“ al experimentului demonstrează că fiecare om care a auzit de acest experiment a depus eforturi pentru el. Cum? A trimis energie mentală prin atenţia acordată ştirilor, articolelor din presă, disputelor şi intrigilor, a investit energie emoţională, prin frică, tensiune, preocupare şi grijă şi energie fizică prin însăşi inductoarele aparatului de la CERN.

Să fie oare o coincidenţă? Totuşi de ce s-a stârnit atâta zarvă numai pentru faptul că a avut loc un mic experiment de verificare a aparatelor? Au mai fost verificări şi presa nu a făcut niciun fel de comentariu; de ce s-a sesizat mass-media tocmai la această dată ?

Evenimentele astrale înclină atât de mult, încât s-a petrecut această „coincidenţă“ cosmică şi atunci ştiinţa modernă ar putea să dea crezare astrologiei. Ori... există „gânditori“ care ştiu exact ce urmăresc prin acest experiment.

 

Spectatori sau participanţi

Deschiderea unei uşi către alte dimensiuni are nevoie de energie; oamenii o oferă gratuit prin activitatea emoţională şi mentală concentrată asupra acestui experiment. Din nou, ca de fiecare dată când este nevoie, ziarele, televiziunile şi cercetătorii „binevoitori“ atrag atenţia asupra unui fenomen de interes „mondial”.

O coincidenţă mai mult decât stranie este data foarte apropiată a experimentului de o alta, 11 septembrie, când a avut loc atacul aşa-zis „terorist“ asupra unei naţiuni „libere”. O nouă coincidenţă care ne arată că ziua aleasă este minunat asamblată într-un context al energiilor timpului, pentru că la un asemenea fenomen major se petrec acumulări mari de energie temporală care pot să aibă un impact imens asupra subconştientului colectiv. Deloc întâmplător acest fenomen este posibil cu particulele temporale – tahioni, care vehiculează cu succes energia vidului, particule care abundă în cazul proiectului LHC.

Un studiu ştiinţific al Princeton, prin Proiectul Conştiinţei Globale, ne arată că energia mentală şi emoţională a unei mulţimi de oameni poate să se concentreze suficient pentru a crea premisele unei transformări în planul fizic. Fiecare om de pe această planetă participă la conştiinţa globală, iar teama, furia, tensiunea reprezintă surse de energie GRATUITă pentru experienţele unor oameni de ştiinţă care îşi permit prea mult în defavoarea liberului arbitru uman. Rezultatele evidenţiate în cercetările proiectului de la Princeton pot pune reale semne de întrebare referitor la marile „ştiri“ care se difuzează prin intermediul ziarelor şi televiziunilor din lume.

Un astfel de moment a fost bine regizat şi pentru ziua de 10 septembrie 2008, când conjunctura astrală a fost calculată minuţios pentru a pune în mişcare un mecanism de deschidere a unei uşi către alte dimensiuni paralele, temporale sau spaţiale. Direcţionarea acestei energii, din păcate, revine celor care au decis prin intenţia lor experimentul şi modul de deschiderea „uşilor“.

Chiar dacă ei sunt răspunzători pentru demersurile făcute, trebuie să admitem totuşi că nu suntem doar observatori pasivi la ceea se petrece cu viaţa şi planeta noastră, ci suntem direct implicaţi şi participanţi la acest proiect generat la CERN. 

 

Deloc întâmplător

Deloc întâmplător CERN este situat exact pe graniţa dintre Franţa şi Elveţia. Zonele de graniţă sunt treceri dintre două structuri şi fiecare trecere se face printr-un moment de „zero“, de vid. Graniţa dintre două state este ideală pentru aşa ceva.

O privire de ansamblu asupra culorilor specifice ale celor două naţiuni ne atrage atenţia la o altă „coincidenţă“. Emblema şi costumaţia armatei franceze tradiţionale este albastră. Emblema şi costumaţia armatei tradiţionale elveţiene este roşie.

Conform corespondenţei yin – yang, yin este reprezentat prin culoarea albastră, iar yang este reprezentat prin culoarea roşie. CERN este situat la graniţa dintre albastru şi rosu, unde se creează o armonizare a energiilor yin şi yang, o echilibrare care naşte energia vidului.

Există o conjuncţie Marte (yang) şi Venus (yin) pe locul şi momentul de timp al experimentului, în zodia Balanţei, o zodie a echilibrării energiilor contrare, la aproape 15 grade în Balanţă, adică la MIJLOCUL zodiei. Energiile se echilibrează, un moment ideal pentru apariţia stării de stabilitate şi maxim al influxurilor astrale.

Este semnificativ de asemenea faptul că dacă adunăm numerologic Marte (9) şi Venus (6) obţinem numărul 15, acelaşi număr 15 la câte grade este conjuncţia planetară la ora pornirii experimentului.

Tot mai multe semne ne indică faptul că există o strânsă legătură cu contextul spaţio-temporal deosebit al momentului din jurul datei de 10 septembrie, Geneva, Elveţia, ora locală 9.32.

Chiar dacă nu ştim prea multă fizică putem să observăm că sincronicităţile abundă cu o anumită frecvenţă de apariţie care nu poate fi neglijată.

După cum ştim, momentul de început al unei acţiuni este important pentru derularea întregii acţiuni în sine. Este oare atât de important acest experiment, încât să necesite ajutorul astrelor, al câmpului mental planetar, al unor energii imense derulate într-un aparat uriaş, de aproape 10 miliarde de dolari, al mass-media şi al unui număr impresionant de oameni de ştiinţă ?

Adevărat sau nu, vom vedea în anii ce vor urma.

Poate că până să găsească cercetătorii „particula divină“ este posibil ca evenimentele care se apropie cu repeziciune să manifeste „voinţa divină“.

 

Revista Yoga Magazin nr. 70/2009

 

 

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

 • Yoga Magazin nr 100
  editie aniversara, 256 pagini, 2019

  Yoga Magazin 97-98
  iulie - octombrie 2018

  Yoga Magazin nr 95-96
  martie - iunie 2018

  Yoga Magazin 94-93
  noiembrie - februarie 2018

 • ANTISTRES 60 CPS
  Are proprietati de reducere a efectelor negative ale stresului asupra organismului.

  Ulei de Magneziu
  Are efect relaxant, calmant, confera pielii aspect catifelat.

 • SIROP DE GHIMBIR
  Tonic digestiv, afrodiziac, antiinflamator, efect de regenerare, stimulare a capacitatii de digestie. 

  CEAI GASTROPROTECT
  Imbunatateste digestia, activitatea intestinala, amelioreaza durerile, creste pofta de mancare.

  ULEI ECO DIN NUCA DE COCOS
  Puternic antioxidant, reintineritor, hranitor, racoritor si armonizator

 • Special Edition - CD10 - KAMALATMIKA
  Indra continuă seria de 12 albume: EDIȚIA SPECIALĂ - Tantric Celebration.

 • Conștiința si enigmele ei
  Autor: profesor de yoga Gregorian Bivolaru

  Astrologie cauzală
  Autor: Valentin Badea

  Fantomele de la Trianon
  Autor: Anne Moberly & Eleanor Jourdain

  Aforisme, cugetari, ganduri luminoase si sfaturi pline de intelepciune pentru voi
  Autor: profesor de yoga Gregorian Bivolaru

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in